Airport Transfers

Van het verwelkomen bij de gate, via de VIP parking naar het hotel, tot het weer ophalen van kantoor en terug naar het vliegveld. Boek bij ons zonder zorgen!

Pick up
Voor airport pickups volgt uw chauffeur de vlucht van de gast in real-time. Na landing wordt de gast een welkomst sms bericht gestuurd. Hierin staat ook waar zij elkaar zullen ontmoeten. De chauffeur zal op de afgesproken plaats wachten met een iPad met daarop de naam van de gast en eventueel het logo van uw bedrijf.

In contact zijn met de gast is zeer belangrijk. Op deze manier kunnen wij bijvoorbeeld de gast lokaliseren indien hij of zij verdwaalt. Ook kunnen we de kosten voor eventueel extra wachten en/of parkeren minimaliseren.

De daadwerkelijke rit begint pas als de gast comfortabel heeft plaatsgenomen en eventueel geniet van een slokje water en/of een mint snoepje terwijl uw chauffeur zorgt voor de bagage.

Drop off
Bij een airport drop off zal de chauffeur 10 minuten voor het geboekte tijdstip op locatie aanwezig zijn. Het komt namelijk wel eens voor dat de gast iets eerder klaar is om te vertrekken. Vaker komt het voor dat de gast wat meer tijd nodig heeft. Dit is uiteraard geen probleem; 15 minuten wachten voorafgaand aan een transfer zijn altijd inbegrepen in de prijs!

Regular parking vs VIP parking
Standaard is regular parkeren inbegrepen bij een aiport pick up. dit is ongeveer 4/5 minuten lopen vanaf the Meetingpoint.

VIP parking is direct buiten de arrivals terminal en is nog geen 30 meter lopen! Hier zit wel een meerprijs aan vast en is te boeken op aanvraag. 

Volg ons op Instagram voor een impressie van onze recente projecten
Boek nu